Skip to content
Published March 18, 2018

Ön is panaszkodik, amint megjelenik néhány hópihe? Bosszankodik a csúszós utak és a járdán lévő latyak miatt? Cikkünkkel garantáltan felderítjük hangulatát és megmutatjuk a hó jó oldalát!

Ismerős téli kép a városban. Leesik néhány centi hó és máris káosz uralkodik. Az autók csigalassúsággal közlekednek, a gyalogosok csúszkálnak és szitkozódnak a járdán. Mindenki fagyoskodik, igyekszik minél hamarabb meleg helyre húzódni.

Tényleg nincsen jó oldala a télnek és a hónak? Dehogynem! Tárja ki szívét, legyen nyitott és olvassa el következő tippjeinket, melyek garantáltan segíteni fognak a hó megkedvelésében!

Szánkózás

Gyerekkorunk várva várt eseménye. Hányszor kívánta Ön is gyerekként, hogy bárcsak esne már a hó és mehessen szánkózni! Változzon újra gyerekké, ha pedig már van saját családja, ne habozzon örömet szerezni sajátjainak!

Korcsolyázás

Egy befagyott tó vagy a városligeti műjég.  Bármelyik is legyen az Ön közelében, kitűnő programnak néz elébe, ha a korcsolyázás mellett dönt. Az első randi helyszínének is tökéletes: ha profin űzi a korcsolyázás tudományát, könnyedén lenyűgözheti a kiszemelt hölgyet. Ha ellenben botladozik és a látványos hasraesés a specialitása a tripla leszúrt Rittberger helyett, megnevettetheti szíve választottját, mely szintén jó pontot jelenthet.

Hóemberépítés

Szintén klasszikus téli tevékenység. Akár egy szabályos műremeket készít, akár egy elfuserált horrorfilmszereplő mása a végeredmény, a jó hangulat garantált. Ha fokozni akarja a jókedvet, tűzze a répát a fej helyett a hóember ágyékára és nevessen együtt a barátokkal ezen az obszcén marhaságon!

Hógolyózás

Sokak kedvence, alaptevékenység télen. Legyen tekintettel játszópajtásaira, és ne gyúrjon követ a hógolyó belsejébe és olvadt hóból se készítsen jéggolyót. Ezek komoly sérülésekhez vezethetnek! Ez alól kivételt jelent, ha utálatos szomszédja vagy a köcsög főnök is a játékban van, ilyenkor ne fogja vissza magát! De csakis saját felelősségre.

Síelés

A népszerű második nyaralás, avagy telelés. Profi és amatőr szinten egyaránt szórakoztató. Ha az óriás műlesiklókat megszégyenítő tudással rendelkezik, a sebesség és a saját ügyességének tudatában érzett gyönyör könnyedén spontán bevizelésre késztetheti.

Ha csak a társaság miatt csatlakozik egy sítúrához, a napközbeni alkoholizálás a jó meleg hüttében szintén kiváló program.

Esti elfoglaltságként pedig szinte kötelező a hatalmas berúgás és a másnapi lábadozás.

Autóval csapatás – a hó élvezete autóval

A bevásárlóközpontok parkolóiban hó esetén gyorsan feltűnnek a csúszva köröző autók. Nem véletlenül!

Kiváló szórakozás ez, az elhivatottabbak akár többet is hajlandóak autózni egy-egy elhagyatott, havas útszakaszon való csapatáshoz. Csak óvatosan!

A botladozó embereken nevetés

Ha nincs kedve kimozdulni, élvezze otthona melegéből a kisnyugdíjasok combnyaktörésének reccsenő hangját, a a csuklótörést szenvedettek nyögdécselését. Ha kiélvezte a látványt, azért hívjon mentőt!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *