Akció alatt érdemes bevásárolni

woman wearing mask in supermarket

Az Aldiban lévő megannyi akciókat leginkább a hetente megjelenő akciós újságok kiadásaiban fedezhetjük fel. A hírlapok keretében az akciókat lebontják termék típusokra és érvényességi napokra, így vannak például csakis hétvégi akcióba tartozó termékek, amelyek ára a hét többi napjain nem részesül kedvezményben.

Hazai termékek akcióban

Számos üzletlánc törekszik arra, hogy minél több termék típusnál szolgáltasson magyar eredetű árut a vásárlóinak, és ezek rendszeresen különböző %-ú árleszállításban is rendelkeznek, hogy minél szélesebb körű és büdzséjű vásárló is hozzájuk jussanak. Az akcióban levő hazai termékeket az akciós újságban is megtaláljuk, a már megszokott „Hazai Termék” jelzés alatt.

Hogy miért járunk jól ilyen termékek vásárlásával? Elsősorban, mivel hazai alapanyagokból/ hazai elkészítésűek, áruk sokkal kedvezőbb, mint az import cikkeké, emellett a hazai minőségi alapanyagok minőségi terméket is jelentenek. Végül, a hazai gyártókat és szolgáltatókat támogatjuk azáltal, hogy magyar terméket vásárolunk.

Magukban az Aldi üzletekben is felfedezhetjük az akcióban lévő hazai termékeket, hiszen itt sokkal több márka és termék típus lehet egyszerre akcióban, míg az Aldi akciós újság lapozható változatában nem áll rendelkezésre elegendő hely, hogy minden márka említésben részesüljön.

Akár a húspultoknál kiszolgáló személyzettől is információt kérhetünk, hogy melyik húsfajta van épp akcióban. Tehát, a hazai termékekkel nemcsak spórolni tudunk, hanem biztos forrású élelmet is vásárolhatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük