Mit tegyünk, ha bezártuk a kulcsot az autóba?

autó kulcsok

Sok bosszantó dolog van az ember életében, bárki kapásból fel tudna sorolni jó pár dolgot. Szinte naponta akad valami bosszúságunk, azonban, ha bezártuk a kulcsot az autóba, arra biztos, hogy nagyon sokáig emlékezni fogunk.

Nincs annál dühítőbb dolog, mint az, amikor sietünk, bepakolunk az autónkba, majd egy laza mozdulattal becsukjuk az ajtót, és a slusszkulcs ott vigyorog az autó ülésén. Ez valószínűleg benne lesz a top 10-es kategóriában a legidegesítőbb dolgok sorában.

Megoldások

A legegyszerűbb megoldás, ha pótkulccsal nyitjuk ki a kocsit, de sajnos általában nem opció. Ritkán hordjuk magunknál a pótkulcsot, ezért az autó nyitása ezzel a módszerrel valószínűleg nem megoldható.

Azonban nem kell elcsüggednünk, ha nálunk van a mobilunk, mert az Internet segítségével biztos, hogy találunk egy szakembert, aki ki fogja tudni nyitni az autónkat.

Hogyan nyissam ki?

Ha valamire kereslet van, akkor valószínűleg arra megszületik a kínálat is. Ma már sokunk örömére létezik ez a szolgáltatás. Jön a szakember, és megoldja minden gondunkat. Elég egy telefont megeresztenünk.

Mivel bármikor előfordulhat, hogy nem tudunk bejutni a kocsinkba – akár azért, mert beletört a kulcs a zárba, vagy elromlott a központi zár – a profi autó nyitás szolgáltatás a nap bármely szakában elérhető, akár éjjel, akár nappal, még ünnepnapokon is.

A profi szakember úgy fogja kinyitni az autónkat, hogy sem a fényezést nem sérti meg, sem pedig az üveget nem töri be. Sőt, a központi zárat, illetve az idítót sem fogja tönkretenni. Jól is néznénk ki, ha kinyitná az autót, de utána nem tudnánk elindítani a kocsit!

Ha nem fordul a kulcs

Problémát szokott jelenteni az is, ha a kocsi távirányójában lemerült az elem, ezért az autó nyitás a távirányítóval nem sikerül. Ilyenkor az úgy nevezett bicskakulccsal próbálkozhatunk.

Mivel ezt nem használjuk rendszeresen, ha már régóta nem dugtuk be a kulcsot, a beszivárgó nedvesség tönkre teheti az autónk zárját, ezért a kulcs nem fog elfordulni. Ilyenkor is hívjunk szakembert, biztos, hogy tud rajtunk segíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük