Milyen méretű laptoptáskát ajánlott vásárolnunk?

Egyre többen vannak, akik inkább felszámolják otthoni gépüket, és áttérnek a laptop használatára, mert feleslegesnek tartják, hogy két hasonló funkcióval rendelkező eszközük is legyen egyszerre. Érdemes elgondolkodni a kérdésen, hogy valóban szükségünk van e hosszú távon mindkettőre.

Amennyiben otthoni munkavégzésre is van lehetőségünk, akkor úgyis a laptop az elsődleges munkaeszközünk, amit rendszeres időközönként magunkkal kell vinni, tehát sokat fogunk utazni vele. Elképzelhető, hogy ezért már otthoni számítógépre nincs is szükségünk.

Laptop Táska 15-16 col mérethez

Sokan kedvelik a praktikus hátizsákos kialakítású laptop táskát. Ha már utaztatni kell a gépet, akkor az valóban legyen biztonságban, és az sem árt, ha ugyanakkor abba táskába mást is bele tudunk tenni.

Különösen a diákok kedvelik ezt a típusú megoldást, mert ha a hátukon tudják vinni, akkor mindkét kezük szabadon marad, így akár több csomaggal is kényelmesebb az utazás. A hátizsák típusúakat erős, masszív, vízlepergető tulajdonsággal rendelkező anyagból készítik, mely szivacsos védőréteggel van ellátva, ezért a táska viselése kényelmes. A 15,6 laptop táska az ugyanekkora méretű laptophoz ajánlott.

Laptop Táska 13 col mérethez

A laptop azért is praktikusabb, mint az asztali gép, mert ezt szinte bárhol használhatjuk, esténként akár az ágy kényelmében is nézegetünk például fotókat rajta, de filmet is nézhetünk. Válasszunk egy olyan univerzális laptop táskát, aminek belebújtathatós a kialakítása, és van benne egy olyan kihajtható támasz, amivel kényelmesebbé tehetjük a videóbeszélgetéseket, filmnézéseket, mert nem kell a készüléket a kezünkben tartani.

Egyes típusok olyan kihajtható egérpaddal is rendelkeznek, melyek még a csuklónkat is megtámasztják „egerészés” közben. A laptop táska 14″ kivitelben a 13-14″-es notebook mellé javasolt kiegészítőként.

Laptop Táska 17 col mérethez

Bármekkora is a laptopunk, védelemre mindenképp szüksége van. Felületi sérülés, szennyeződés, karcolások bármikor érhetik, ha nincs megfelelő tokban. Nemcsak praktikus tokok vannak, hanem elegánsak is.

De miért is kéne választani a két kategória között? Vannak kifejezetten nőies laptop táskák, melyek ötvözik ezt a két dolgot. A letisztult formák szemet gyönyörködtetőek és célszerűek egyben. A légáteresztő anyagból készültekben jól érzik magukat a laptopok. Ha 17-es notebookkal rendelkezünk, a 17″ laptop táska a megfelelő választás az utazásokhoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük